De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust

De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust

Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten van de makers van De Zilveren Lepel

De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala. De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello.

De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten.

Door de veelzijdige keuken, geweldige ingrediënten en schitterend foodbeeld en foto’s van de omgeving, is dit boek een culinaire reis om van te watertanden!


Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000309757
Boekomslag voor ISBN: 9789000373314
Boekomslag voor ISBN: 9789077330258
Boekomslag voor ISBN: 9789000347803
Boekomslag voor ISBN: 9789000347797
Boekomslag voor ISBN: 9781788795081


Boekn ©