Zoet & Goed

Zoet & Goed



Henrietta Inman leert je bakken op niveau


Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken.


Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediƫnten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen!


Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.





Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph.

Auteur | Henrietta Inman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023017110
Boekomslag voor ISBN: 9789044743159
Boekomslag voor ISBN: 9789081764834
Boekomslag voor ISBN: 9789462502826
Boekomslag voor ISBN: 9789000335206
Boekomslag voor ISBN: 9781910254387


Boekn ©