The new easy
Donna Hay maakt het leven makkelijker met gerechten voor de hele week
Wat eten we vandaag? Donna Hay maakt het je makkelijk met deze 135 gloednieuwe recepten: snelle gerechten voor drukke doordeweekse avonden en uitgebreidere maaltijden voor de momenten waarop je meer tijd hebt. En altijd volgens de Donna-principes: fast, fresh en simple. Van een Thaise kipsalade met knapperige koriander, chorizoburgers met balsamico tot sinaasappel-amandeltaart en passievruchtencheesecakejes. Donna laat je zien hoe je je favoriete gerechten snel op tafel zet en hoe je, als je dat eenmaal onder de knie hebt, een recept kunt restylen. Met een kleine aanpassing maak je er iets compleet anders van: een hoofdgerecht wordt in een handomdraai een gezonde lunch of een chique partyhapje, een cake verandert in een feestelijke taart. Easy does it!
Van Donna Hay zijn bij Unieboek
Het Spectrum ook verschenen: No time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; life in balance, basics to brilliance en basics to brilliance kids.
Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel. Van Donna Hay zijn bij Unieboek
Het Spectrum ook verschenen: No time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; life in balance; basics to brilliance; basics to brilliance kids; modern baking; weeklight; kerst en basics to brilliance kids.
'Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.' Rudolph van Veen in RTL Late Night
'De eenvoudige manier van koken, de prachtige presentatie; de delicious.-redactie is wég van Donna Hay.' delicious.
'Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.'Elegance
Auteur | | Donna Hay |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |