SVH Culinair woordenboek

SVH Culinair woordenboek

Met het SVH Vakwoordenboek beschik je over het volledige culinaire jargon in 4 verschillende talen. Ruim 8.000 culinaire termen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Hardstikke handig op vakantie om er zeker van te zijn wat er op de menukaart staat ook is wat je wilt eten. En verzorg je diners voor een internationaal gezelschap? Dan vertaal je de menu- of drankenkaart foutloos met het SVH Vakwoordenboek. Ook voor het onderwijs is het Vakwoordenboek een waardevolle aanvulling om vakken zoals Engels of Duits meer vakspecifiek te maken.

Auteur | J.P. Duboux
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Taal

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789052111544
Boekomslag voor ISBN: 9789082586800
Boekomslag voor ISBN: 9789024456680
Boekomslag voor ISBN: 9789044746761
Boekomslag voor ISBN: 9789086690107


Boekn ©