Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk uit de prachtige serie van Könemann. In deze dikke, royaal geïllustreerde uitgave (ca. 2,5 kg.) reist u in Frankrijk van streek naar streek en vind alle lokale specialiteiten en hun recepten. Zo ingedeeld naar regio wordt iedere streek uitputtend behandeld met aandacht voor specifieke producten, culinaire gerechten, tradities, historie enz. Mooi geïllustreerd met honderden kleurenfoto's die (vaak als serie) een beeld geven van productieprocessen (zuurkoolinmaak, koeienrassen, wijnbouw enz.) en van kooktechnieken (vullen van kip, konfijttechnieken enz.) De recepten zijn klassiek, niet gericht op beginners en staan vaak beter uitgelegd in b.v. Escoffier. Maar dit boek is meer een mooi uitgegeven culinair naslagwerk waarin het plezierig snuffelen is. De vertaling is correct. Achterin een verklarende woordenlijst, een literatuuropgave per streek en een alfabetisch trefwoorden/receptenregister.

Auteur | Andre Droogers
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783833111327
Boekomslag voor ISBN: 9783829020213
Boekomslag voor ISBN: 9783829029032
Boekomslag voor ISBN: 9783829026239
Boekomslag voor ISBN: 9783833134548
Boekomslag voor ISBN: 9783833150630


Boekn ©