Menü à la carte
Met de 252 receptenkaarten opgedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten kunt u meer dan een half miljoen verschillende menu's samenstellen. Door het handige ringbandsysteem kunt u gemakkelijk bladeren en vindt u zonder moeite het juiste voor- of nagerecht bij het hoofdgerecht van uw keuze. Zo hebt u steeds van alledrie de gangen het recept voor u liggen.
Elke kaart bevat:
- een kleurenfoto van het gerecht
- de moeilijkheidsgraad van het recept
- de voorbereidings- en bereidingstijd
- suggesties voor geraffineerde receptcombinaties en variaties
- een ingrediëntenlijst en een duidelijke beschrijving van de werkwijze
Alles wat u nodig hebt voor de bereiding van een geslaagd diner in één handig kookboek, inclusief:
- bijgerechten om uw menu aan te vullen
- basisrecepten voor sauzen, dressings en marinades
- een verklarende woordenlijst van ingrediënten
Elke kaart bevat:
- een kleurenfoto van het gerecht
- de moeilijkheidsgraad van het recept
- de voorbereidings- en bereidingstijd
- suggesties voor geraffineerde receptcombinaties en variaties
- een ingrediëntenlijst en een duidelijke beschrijving van de werkwijze
Alles wat u nodig hebt voor de bereiding van een geslaagd diner in één handig kookboek, inclusief:
- bijgerechten om uw menu aan te vullen
- basisrecepten voor sauzen, dressings en marinades
- een verklarende woordenlijst van ingrediënten
Auteur | | Lotje Deelman |
Taal | | Frans |
Type | | Hardcover |
Categorie | |