Le Cordon Bleu - Quiches

Le Cordon Bleu - Quiches

Prachtig boek, met de lekkerste recepten.
De grote chefs uit de Le Cordon Bleu keukens tonen u hoe eenvoudig het is quiches te bereiden, gebruikmakend van een verbluffende diversiteit aan zand- of bladerdeeg.
Bezwijk voor de hartige stengels van zongedroogde tomaten als tussendoortje, laat u verleiden door een romige zalmtaart met basilicum of laat het u 's avonds smaken met een heerlijke appeltaart met spek.


Auteur | Eveline Deul
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021002576
Boekomslag voor ISBN: 9789052952093
Boekomslag voor ISBN: 9789068328882
Boekomslag voor ISBN: 9789039604175
Boekomslag voor ISBN: 9783829006200
Boekomslag voor ISBN: 9789077981344


Boekn ©