Wok
Het belangrijkste kookattribuut van Azië is niet meer weg te denken uit onze moderne keuken. Of het nu gaat om roerbakken, stomen, smoren, bakken of frituren, de veelzijdige wok maakt het mogelijk de (keuken)filosotie van het Verre Oosten te combineren met gezond genieten.
Korte kooktijden, slimme bereidingen, verse ingrediënten, aromatische kruiden. Dit zijn de even eenvoudige als overtuigende principes van het koken met de wok. Ontdek de bijna onbegrensde mogelijkheden van de wok en laat u inspireren door meer dan 12O verrukkelijke, snelle en lichte recepten voor groente, vlees, vis, gevogelte en exotische desserts.
Korte kooktijden, slimme bereidingen, verse ingrediënten, aromatische kruiden. Dit zijn de even eenvoudige als overtuigende principes van het koken met de wok. Ontdek de bijna onbegrensde mogelijkheden van de wok en laat u inspireren door meer dan 12O verrukkelijke, snelle en lichte recepten voor groente, vlees, vis, gevogelte en exotische desserts.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |