De Italiaanse Keuken
Spaghetti alla carbonara, vitello tonnato, saltiombocca alla romana, tiramisu en zabaione - de Italiaanse kejuken is wereldberoemd. De eenvoudige, maar uitgekiende bereiding van even eerlijke als heerlijke gerechten maakt van het koken alleen al een genot!
Wij hebben de mooiste recepten voor u verzameld. U kunt kiezen uit typisch Italiaanse voorgerechten, klassieke pizza's, pasta's en risotto's en verfijnde vis- of vleesgerechten. En natuurlijk zijn er verrukkelijke desserts, als kroon op de maaltijd.
Elk recept wordt stapsgewijs beschreven en in de lijst van ingrediënten is de volgorde aangehouden waarin ze gebruikt worden. Zo bereikt u als vanzelf het schiterende resultaat dat u op de foto ziet!
Ga met ons mee op een cujlinaire reis door het mooie Italië en ontdek het geheim van de cucina italiana, die iedereen aanspreekt die wil leren koken en ook ervaren koks blijft boeien.
Auteur | | Naumann & Göbel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |