Koken met de Wok
De wok is tot ver buiten de grenzen van Azië bekend en geliefd. Dit Chinese kookgerei is een ware allrounder. Of u nu iets wilt stoven, bakken, smoren of frituren, de wok kan echt alles! Koken met de wok gaat snel en spaart vitaminen. Het gebruik van veel verse groente maakt deze manier van koken daarom tot een gezond culinair plezier.
Ontdek hoe eenvoudig, gezond en veelzijdig koken met de wok is. Raak in de ban van vele oosterse recepten, die wij voor u hebben samengesteld: van gehaktballetjes met gebraden rijst, krokante eend met ananas, bulgur met szechuanpeper en zoet-zure visfilet met ui tot gebakken kaneelappels.
Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd. De ingrediënten staan al in de volgorde van gebruik, wat het koken aanzienlijk vergemakkelijkt. En de prachtige foto’s van de oosterse lekkernijen uit de wok zijn van te watertanden.
Auteur | | Naumann & Göbel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |