Le cordon bleu : eenpansgerechten : recepten van meesterkoks
Le Cordon Blue
De kookkunst van een van 's werelds beroemdste culinaire scholen komt via deze collectie heerlijke gerechten uiteindelijk op uw bord terecht. Le Cordon Blue ontsluiert enkele geheimen van zijn vermaarde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken brengt u duidelijke , eenvoudig te bereiden en smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.
De kookkunst van een van 's werelds beroemdste culinaire scholen komt via deze collectie heerlijke gerechten uiteindelijk op uw bord terecht. Le Cordon Blue ontsluiert enkele geheimen van zijn vermaarde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken brengt u duidelijke , eenvoudig te bereiden en smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.
Auteur | | Kay Halsey |
Taal | | Nederlands |
Type | | Softcover |
Categorie | |