Le cordon bleu : eenpansgerechten : recepten van meesterkoks

Le cordon bleu : eenpansgerechten : recepten van meesterkoks

Le Cordon Blue
De kookkunst van een van 's werelds beroemdste culinaire scholen komt via deze collectie heerlijke gerechten uiteindelijk op uw bord terecht. Le Cordon Blue ontsluiert enkele geheimen van zijn vermaarde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken brengt u duidelijke , eenvoudig te bereiden en smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.

Auteur | Kay Halsey
Taal | Nederlands
Type | Softcover
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829006262
Boekomslag voor ISBN: 9789073191372
Boekomslag voor ISBN: 9781472389961
Boekomslag voor ISBN: 9789021001586
Boekomslag voor ISBN: 9783829006293
Boekomslag voor ISBN: 9782504000359


Boekn ©