Vier seizoenen - Herfstgerechten

Vier seizoenen - Herfstgerechten

Vier seizoenen bestaat uit vier kookboeken waarin Ron Blaauw de lekkerste seizoensgerechten maakt, veelal met Hollandse producten.

In dit deel laat Ron Blaauw onder andere zien hoe u met alledaagse groenten als witlof, spruitjes en uien heel bijzondere gerechten kunt maken. Ook hartige en zoete gerechten met peer komen aan bod. Verder werkt hij met Noordzeevissen, zoals makreel en tong. En u vindt een heerlijk gerecht met konijn,naar een recept van Rons moeder.

Naast recepten bevat dit boek achtergrondinformatie over de ingrediƫnten en kooktechnieken en reportages van Jeroen Thijssen, culinair journalist voor dagblad Trouw.


Auteur | Ron Blaauw
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie |

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 8710371004492
Boekomslag voor ISBN: 9789070675707
Boekomslag voor ISBN: 8710371004478
Boekomslag voor ISBN: 8710371004461
Boekomslag voor ISBN: 8710371004508
Boekomslag voor ISBN: 9789066119451


Boekn ©